نحوه اجرای صحیح تست سرعت وب سایت (8 عدد از بهترین ابزار)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

آیا می خواهید یک تست سرعت وب سایت انجام دهید؟ بیشتر مبتدیان نمی دانند از کجا شروع کنند و در تست سرعت وب سایت خود به دنبال چه چیزی باشند.

ابزار تست سرعت وب سایت بسیاری در اینترنت وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. با این حال ، همه آنها نتایج به گونه ای است که برای کاربران زرنگ و دانای غیرتکنولوژیک غیرقابل درک می شود.

در این مقاله ، ما چگونگی به درستی انجام دادن تست سرعت وب سایت و بهترین ابزارها را برای انجام تست سرعت خود را نشان میدهیم.


بهترین ابزار برای اجرای تست سرعت وب سایت

بسیاری از ابزارهای تست سرعت رایگان و پولی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. هر یک از آنها ویژگی های بسیار جالبی دارند که آنها را متمایز می کند.

لازم نیست وب سایت خود را فقط با یک ابزار آزمایش کنید. می توانید از چندین ابزار استفاده کرده و چندین آزمایش کامل انجام دهید.

با این حال ، ما به کاربران توصیه می کنیم فقط برای بهبود عملکرد وب سایت خود از این ابزارها استفاده کنند. تلاش برای دستیابی به یک درجه یا نمره کامل در این ابزارها ، اغلب در وب سایتهای دنیای واقعی بسیار دشوار و کاملاً غیرممکن است.

هدف شما باید ارتقاء سرعت بارگذاری صفحه برای کاربران خود باشد تا آنها بتوانند از یک تجربه کاربری سریعتر و مداوم در وب سایت شما لذت ببرند.

با بیان این مطلب ، بیایید به بهترین ابزارها برای انجام تست سرعت وب سایت نگاهی بیندازیم.


1. ابزار تست سرعت وب سایت IsItWP

IsItWP Website Speed Test Tool
IsItWP Website Speed Test Tool

ابزار تست سرعت وب سایت رایگان IsItWP مبتدی ترین ابزار تست سرعت وب سایت است. این امکان را به شما می دهد تا سرعت عملکرد وب سایت خود را بررسی کنید ، چندین آزمایش را اجرا کنید و نتایج را بررسی کنید تا متوجه شوید چه چیزی وب سایت شما را کند می کند.

همچنین پیشنهادات بهبود کیفیت را  به صورت منظم و مرتب در اختیار شما قرار میدهد. برای دیدن مراحلی که می توانید برای رفع مشکلات عملکرد انجام دهید ، می توانید بر روی هر دسته کلیک کنید. این وب سایت همچنین مانیتورینگ به موقع سرور و سایر ابزارهای مفید را برای صاحبان وب سایت ارائه می دهد.


2. Pingdom

Pingdom
Pingdom

Pingdom یکی از محبوب ترین ابزار نظارت بر عملکرد وب سایت است. استفاده از آن آسان است و به شما امکان می دهد مکانهای مختلف جغرافیایی را برای اجرای یک تست که واقعاً مفید است انتخاب کنید.

نتایج با شرح مختصر قابل درک ارائه و در ادامه گزارش مفصلی ارائه می شود. شما در صورت بارگیری ، پیشنهادات بهبود عملکرد منابع را در بالا و جزيیات را پس از لود شدن دریافت می کنید.


3. Google Pagespeed Insights

Google Pagespeed insights
Google Pagespeed

Google Pagespeed Insights ابزاری برای نظارت بر عملکرد وب سایت است که توسط Google ایجاد شده است. این گزارشات عملکرد وب سایت را برای تلفن همراه و دسک تاپ به شما می دهد. می توانید بین این گزارش ها انتخاب و مواردی را پیدا کنید که بین هر دو گزارش معمول است و برخی که گوگل توصیه می کند در تلفن همراه بهبود بخشید.

شما همچنین برای هر مشکل توصیه های مفصلی دریافت می کنید ، که برای توسعه دهندگان مفید است. با این حال ، خود این ابزار برای افراد مبتدی و غیر توسعه دهنده کمی آزار دهنده است.


4. GTmetrix

GTmetrix
GTmetrix

GTmetrix یکی دیگر از ابزارهای قدرتمند تست سرعت وب سایت است. این امکان را به شما می دهد تا وب سایت خود را با استفاده از ابزارهای محبوب مانند سرعت صفحات و YSlow تست کنید. با ایجاد یک حساب کاربری می توانید موقعیت جغرافیایی و مرورگر خود را تغییر دهید.

این گزارشات مفصل را با خلاصه ای از نتایج نشان می دهد. می توانید بین این دو ابزار جابجا شوید و توصیه ها را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر توصیه جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد.


5- WebPageTest

WebPageTest
WebPageTest

ابزار WebPageTest یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت رایگان آنلاین است که می توانید از آن استفاده کنید. کمی پیشرفته‌تر از برخی ابزارهای دیگر موجود در لیست ما است. با این وجود ، این امکان را به شما می دهد تا یک مرورگر و موقعیت جغرافیایی را برای آزمایش های خود انتخاب کنید.

به طور پیش فرض ، آزمایش را 3 بار انجام می دهد تا نتایج آزمون سرعت وب سایت شما را بدست آورد. این یک نمای کامل از هر نتیجه ای را نشان می دهد که می توانید برای گسترش و مشاهده گزارش کامل کلیک کنید.


6. Load Impact

Load Impact
Load Impact

Load Impact کمی متفاوت از سایر ابزارهای تست سرعت وب سایت در این لیست است. این امکان را به شما می دهد تا بررسی کنید هنگام ورود تعداد بیشتری بازدید کننده به صورت همزمان ، وب سایت شما چقدر کند میشود.

این یک سرویس پولی با یک تست رایگان محدود است که به شما امکان می دهد در مدت 3 دقیقه 25 کاربر مجازی ارسال کنید. نسخه پرداخت شده به شما امکان آزمایش بارهای بزرگتر را می دهد. این به شما کمک می کند تا تست سرعت وب سایت را آزمایش کنید ، ضمن اینکه چگونه افزایش ترافیک روی وب سایت شما تأثیر می گذارد.


7. Uptrends

Uptrends
Uptrends

Uptrends یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت وب سایت رایگان است. این امکان را به شما می دهد تا یک منطقه جغرافیایی ، مرورگر و گزینه تست تلفن همراه و دسک تاپ را انتخاب کنید.

نتایج قابل درک ساده و آسان است ، همچنین نمره صفحات Google شما را در خلاصه نشان می دهد. می توانید برای اطلاعات بیشتر به پایین بروید و جزئیات منابع خود را مشاهده کنید تا مشکلات عملکرد را درک کنید.


8. Byte Check

Byte Check
Byte Check

Check Byte یکی دیگر از بررسی کنندگان زمان پاسخگویی وب سایت رایگان است. این کار به طور خاص برای بررسی اندازه گیری TTFB (زمان تا اولین پاسخ) ساخته شده است ، یعنی زمانی که وب سایت شما برای ارائه اولین بایت داده ها به مرورگر کاربر نیاز دارد. این یک روش بسیار مؤثر برای آزمایش سرعت سرور میزبان وردپرس شما است.

برای بررسی سرعت و عملکرد وب سایت می توانید از هر یک از ابزارهای ذکر شده در بالا استفاده کنید. با این حال ، صرفاً اجرای تست ها به تنهایی به شما کمکی نمی کند.

شما باید یاد بگیرید که چگونه این تست ها را به درستی اجرا کنید و از داده ها برای بهینه سازی وب سایت خود استفاده کنید.


چگونه به درستی تست سرعت وب سایت را اجرا کنیم

اجرای تست سرعت وب سایت تضمین نمی شود که دقیقاً نحوه عملکرد وب سایت شما را بیان کند.

می بینید اینترنت مانند بزرگراه است. گاهی اوقات ترافیک یا ازدحام بیشتر وجود دارد که ممکن است شما را کند کند. در سایر موارد ، همه چیز روشن است و می توانید خیلی سریع از آن استفاده کنید.

چندین عامل دیگر درگیر هستند که می توانند بر کیفیت و صحت نتایج شما تأثیر بگذارند. مهم است که قبل از شروع تجزیه و تحلیل داده ها ، این تست ها را به طور کامل اجرا کنید.

بیایید ببینیم چگونه می توان تست سرعت وب سایت را به درستی انجام داد تا نتایج دقیق تری کسب کنیم


1. اجرای تست های چندگانه

چندین فاکتور وجود دارد که می تواند در آزمایش شما تأثیر بگذارد. حتی اگر بیشتر ابزارهای تست سرعت وب سایت با سرعت سریع سرورهای ابری اجرا می شوند ، هر تست نتایج کمی متفاوت به شما نشان می دهد.

مهمترین تفاوتی که متوجه خواهید شد مدت زمانی است که برای دانلود کامل صفحه وب در نظر گرفته شده است. برای گرفتن تصویر دقیق تر توصیه می کنیم حداقل 3 تست را اجرا کنید.

Run multiple tests
Run multiple tests

سپس می توانید میانگین نتیجه ​​بگیرید و از آن استفاده کنید تا تصمیم بگیرید که آیا وب سایت شما به بهبود نیاز دارد یا نه.


2. تست از مکانهای مختلف جغرافیایی

اگر بیشتر مشتریان شما از آسیا به وب سایت شما مراجعه می کنند ، آزمایش سرعت وب سایت شما با استفاده از سرورهای مستقر در ایالات متحده ایده آل نخواهد بود.

نتایج آزمون یک تجربه کاربری متفاوت از آنچه کاربران واقعی شما هنگام بازدید از وب سایت شما احساس می کنند به شما نشان می دهد.

Geo locations
Pingdom Geo Locations

به همین دلیل شما باید از Google Analytics استفاده کنید تا ببینید کاربران شما از کجا می آیند. پس از آن ، از آن اطلاعات برای انتخاب یک منطقه جغرافیایی برای آزمایش های خود استفاده کنید.

به عنوان مثال ، اگر دریافتید که بیشتر کاربران وب سایت شما از اروپا می آیند ، پس انتخاب سرور تست در آلمان نزدیکترین نتیجه را به شما می دهد.

اگر بازدید کنندگان وب سایت شما از سراسر جهان هستند ، می توانید چندین آزمایش را انجام دهید تا دریابید که عملکرد وب سایت شما برای مناطق مختلف چگونه است.


3. مطمئن شوید که کش وب سایت شما فعال شده است

اطمینان حاصل کنید که کش وب سایت شما قبل از انجام تست ها روشن شده است. این به شما امکان می دهد کش وب سایت را آزمایش کنید که چقدر در بهبود عملکرد موثر است.

اکنون مشکل این است که برخی از راه حل های کش وب سایت فقط زمانی یک صفحه را ذخیره می کنند که کاربر از آن صفحه بازدید کند. این بدان معنی است که سیستم کش برای ساختن برخی از صفحات زمان زیادی صرف میکند و ممکن است تا زمانی که تست ها را انجام می دهید اکسپایر شوند.

به همین دلیل WP Rocket را توصیه می کنیم. این بهترین افزونه ذخیره سازی وردپرس است که به شما امکان می دهد کش وردپرس خود را با چند کلیک و بدون یادگیری موارد فنی تنظیم کنید.

بهترین بخش این است که به صورت پیش فرض کش وب سایت شما را ایجاد می کند ، که عملکرد وب سایت شما را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.


4- عملکرد سرویس Firewall / CDN وب سایت خود را بررسی کنید

در حالی که افزونه های ذخیره سازی وردپرس می توانند کارهای زیادی انجام دهند ، اما قطعاً محدودیت های خود را دارند. به عنوان مثال ، نمی تواند حملات DDOS و Brute force attack را مسدود کند. همچنین هیچ کاری در برابر هرزنامه ها انجام نمی دهد ، بدین معنی که منابع سرور شما زیاد هدر می رود.

این جایی است که شما به یک افزونه امنیت وردپرس نیاز دارید. این افزونه ها با مسدود کردن درخواست های مخرب ، عملکرد سرور شما را بهبود می بخشد.

اکنون ، به طور معمول تمام فایلهای وب سایت شما از همان سرور اصلی ارائه می شوند. با افزودن یک سرویس CDN به وب سایت خود می توانید این کار را بهبود ببخشید.

یک سرویس CDN به شما امکان می دهد فایلهای وب سایت استاتیک مانند تصاویر ، CSS و اسکریپت ها را از طریق شبکه ای از سرورهای پخش شده در سراسر جهان ارائه دهید. این باعث کاهش بار سرور در وب سایت شما شده و باعث می شود سریعتر بارگیری شود و تجربه کاربر را برای همه کاربران بهبود بخشد.

روشن کردن سرویس CDN و فایروال نتایج آزمایش شما را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.


درک نتایج آزمون سرعت وب سایت

مهمترین پارامتری که باید به آن توجه کنید ، زمان لود شدن وب سایت شما است.

Page load time
Page load time

این پارامتری است که بیشترین تأثیر را روی کاربران شما دارد. اگر وب سایت شما برای بارگیری بیشتر طول می کشد ، ممکن است کاربران تصمیم بگیرند که سایت شما را ترک کنند ، تصوری بد از برند شما داشته و وب سایت شما را از کیفیت پایین در نظر بگیرند.

اگر وب سایت شما بیش از 2 ثانیه برای بارگیری بیشتر طول می کشد ، جزئیات گزارش ها را بررسی کنید. دریابید کدام منابع برای بارگیری بیشتر طول می کشد.

معمولاً اینها تصاویر ، CSS ، بارگذاری اسکریپت از وب سایت های شخص ثالث ، کدهای جاسازی ویدیو و غیره است. بهتر است مطمئن شوید که این تصاویر از کش یا سرویس CDN شما استفاده می شوند.

Looking at individual resources
Looking at individual resources

همچنین توجه داشته باشید که سرور شما برای پاسخ به هر درخواست چقدر طول می کشد و چقدر زمان لازم برای تحویل اولین بایت طول می کشد.

همچنین می خواهید مطمئن شوید که فشرده سازی مرورگر (که به آن gzip compression نیز گفته می شود) کار می کند. با فشرده سازی آنها ، حجم تبادل اطلاعات بین سرور و مرورگر کاربر کاهش می یابد.

اگر صفحه شما دارای تصاویر و فیلم های زیادی است ، ممکن است بخواهید تکنیک های بارگیری معوق را که بارگذاری تنبل نیز نامیده می شود در نظر بگیرید. این اجازه می دهد تا این منابع زمانی بارگذاری شود که کاربر صفحه را پیمایش کند و فقط محتوای قابل مشاهده درقسمت قابل مشاهده صفحه را بارگذلری میکند.

مثل همیشه ، قطعاً می خواهید با استفاده از یک ابزار فشرده سازی تصویر ، بهینه سازی تصاویر خود را برای وب انجام دهید .

دومین پارامتر مهمی که می خواهید آزمایش کنید TTFB (زمان بایت اول) است. اگر سرور وب شما به طور مداوم زمان کندتری را نسبت به اولین بایت نشان می دهد ، ممکن است لازم باشد با شرکت میزبان وب خود صحبت کنید.

همه شرکت های برتر میزبان وردپرس راه حل های ذخیره سازی خاص خود را دارند. روشن کردن کش میزبان وب ممکن است نتایج TTFB را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.


منبع: wpbeginner

مطالب زیر را حتما بخوانید

لاراول 7 و ویژگیهای جدید آن

Laravel 7 در تاریخ 3 مارس 2020 انتشار یافت. این انتشار مطابق استراتژی انتشار نسخه اصلی 6 ماهه لاراول است که هر (فوریه و آگوست)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

لطفا اطلاعات تماس خود را وارد نمایید.

شماره تماس: 28428871-021

پست الکترونیکی: info@codeinstitute.ir